中财论坛

[原创] 蜜蜂与花朵

突然一夜寒风霜降
秋尽冬来花枯蜂亡
主要就是这两句似乎歌词不是这么个表达方式。换个表达方式看看也许会更好。
秋梦—李翠君 发表于 2017-11-5 20:01
突然一夜寒风霜降
秋尽冬来花枯蜂亡
主要就是这两句似乎歌词不是这么个表达方式。换个表达方式看看也许会 ...

非常感谢李老师专程光临指导雅正!多谢支持!
秋梦—李翠君 发表于 2017-11-5 19:57
多谢老师不怪罪秋梦挑剔。我自己都不好意思了呢。但是作品是改出来的。我也期望朋友们给我提意见。感觉有道 ...

非常 李老师专程光临指导雅正
秋梦—李翠君 发表于 2017-11-5 20:00
改过的这个比原来好多了,不过最后一节,又有点低调。如果说蜂蝶相恋相依年年岁岁这方面就算花枯萎,约定来 ...

李老师晚上好好!晚安😊!
秋梦—李翠君 发表于 2017-11-5 20:01
突然一夜寒风霜降
秋尽冬来花枯蜂亡
主要就是这两句似乎歌词不是这么个表达方式。换个表达方式看看也许会 ...

秋尽冬来寒流霜降
自然规律不可阻挡
MLMC 发表于 2017-11-3 12:27
优美的语言,美妙的意境,赞!

有艺术魅力!

多谢满仓支持欢迎光临!
老题目,新创作。好,欣赏学习
何宝平 发表于 2017-11-12 20:20
老题目,新创作。好,欣赏学习

多谢何老师支持,欢迎光临指导~~
A bee and a flower

In the place where many flowers are grown.

A bee is singing around many flowers.

The bee is dancing well .

It works hard.

The sound  sounds sweet and pleasing.

The bee is very smart and beautiful

The flower looks more beautiful.

They can’t helping loving

when the bee first meets the flower

They are dancing with hands by hands

They are dancing with side by side

In order to have  the future’s life

They hug each other forever

There is a blue sky and white clouds

The bee can make honey

The flower becomes more and more beautiful

The flower heart turns towards the sun.

There is a blue sky and white clouds

Spring’s wind is very warm and comfortable

The bee and the flower are dancing

There are a lot of pleasure.

在那鲜花盛开的地方
蜜蜂围绕花朵歌唱
频频炫耀舞姿优美
嗡嗡嗡地歌声嘹亮

蜜蜂潇洒风流倜傥
鲜花妩媚娇艳漂亮
花遇蜜蜂相见恨晚
蜜蜂见花心花怒放

蜂热恋花 花醉霓裳
一见钟情 春风鼓掌
手拉手啊翩翩起舞
肩并肩啊相拥飞荡